01862 811357

Dornoch, Sutherland

Update

Hope you are all well and safe. Although the office is currently closed to visitors, we are still open for business.

Margot and Iona are working from home with desk based work and can be contacted on the usual phone number and email. We would be delighted to discuss through any project you are thinking of starting off once we are back in more normal times. 

To our current clients, we thank you for your continued support and look forward to catching up again soon.

We also have a number of new and exciting projects that are ready to start as soon as we can get out on site so we are most definitely looking forward to the year ahead.

Our
Projects

A well designed building enhances the lives of those who live, work or play within its walls, utilises space, materials and energy efficiently, whilst adapting to your changing needs and future requirements.

About Us

mi architects is a small practice based in the outskirts of Dornoch, Sutherland, and was established in 2013 by architects Margot Stoddart and Iona Currie.

Customers reviews

what People Say

Update 4 – New House – TAIN

Update: The great external reveal! The zinc roof is now complete, and the scaffold removed to reveal the timber cladding and feature windows which will provide views to the Dornoch Firth to the north. The contractor has also taken some aerial photos showing the house sitting within the site. Look closely and the exposed oak

New House – DORNOCH

Now that construction sites are back up and running, we are really pleased to see this new house emerging from the ground. Located just outside Dornoch it has westward views back into the town and over Struie. The external finishes are a contemporary mix of timber cladding and smooth render to the walls alongside a

Update 3 – New House – TAIN

Update: Great to see progress on site with this project. The house is wind and watertight with the roof ready for the zinc finish. The windows and doors are aluminium clad timber units from Rationel and are looking amazing alongside the black vertical cladding. A continuous black cill at the upper floor level provides a

Scroll to Top